български / english
 
за нас деиност централни ръководни органи регионални колегии регистър кариера контакти портал FAQ списание
  регулация
  история
 

структура

 

връзки с други организации

  съсловен живот
 

дарителство


:: карта на сайта ::
Untitled Document
forum

site privacy statement


брой активни посетители:
online : 9    all guests: 56484


последна актуализация:
2012-03-16 12:53:14rss new RSS новини от БФС

дарителство

В БФС вярваме, че подадена ръка навреме може да промени съдби !

   Членовете на БФС, както и други физически лица и организации могат да участват с еднократна или регулярни благотворителни вноски, както и дарения  в полза на  БФС.

   Тези постъпления ще бъдат използвани, както съгласно устава на БФС, волята на дарителите, така и  за учредяване на Благотворителен фонд към БФС. 

   Благотворителният фонд ще има за цел да подпомага фармацевти, бивши фармацевти и техните семейства, студенти по фармация и др.

   Помощта може да бъде предоставяна по различни начини, а при подходящи обстоятелства благотворителният фонд може да предложи финансова подкрепа. При проблеми от различно естество (финансови, заболяване, нетрудоспособност, инцидент и др.) могат да бъдат подавани молби за подпомагане, които ще бъдат разглеждани и решавани в зависимост от необходимостта при всеки отделен случай.

   Набраните средства ще подпомагат и решаването на основните задачи пред ръководство на БФС:

- създаване на силна съсловна организация, която да обедини всички фармацевти в България от всички области – наука, производство, представителства, контрол, търговия на едро и дребно и др., и да ги приобщи към голямото европейско фармацевтично семейство;

- защита на професионалните права и интереси на членовете и, регулиране на взаимоотношенията, както между членовете, така и с различните институции и организации;

- въвеждане на нова система за повишаване нивото на квалификация на магистър фармацевтите от цялата страна;

   БФС благодари на всички свои дарители, които го подкрепиха, както в началните  активности, свързани  с неотложни действия и организация, така и с първоначален значителен разход на парични средства.

Благодарим за съпричастността и подкрепата  към първите стъпки на нашият  съюз !

Всички взаимоотношения са оформени с официални документи.  за нас :: дейност :: УС на БФС :: РФК :: регистър :: кариера :: контакти :: портал :: FAQ :: Сп."Български фармацевт"  
направи BPhU своя начална страница
home e-mail print